Skip to content

Ana Karadarevic

Freelance journalist

Nieuwe Revu. Als student journalistiek verslond ik het blad, in de jaren rond het millennium. Voor dat blad schreven coole mensen die undercover gingen in gevangenissen en andere plekken bezochten waar normaliter journalisten niet kwamen. Er was reuring, er ontstonden rellen en er werden instanties boos.

Dat soort dingen was ik niet van plan. Ik wilde degelijke verhalen schrijven over belangrijke zaken. In de jaren daarna schreef ik degelijke verhalen, onder andere over belangrijke zaken.

Vorig jaar bezocht ik een detentiecentrum voor illegalen, waar ik werd uitgenodigd. Naar aanleiding van mijn bezoek heb ik een verhaal geschreven. Voor Nieuwe Revu. Mijn verhaal is degelijk en gaat over iets belangrijks. Oh ja, en ik heb mensen boos gemaakt.

Post to Twitter Post to Facebook Post to Google Buzz Post to LinkedIn